گردهمایی مسئولین فیزیک بهداشت بیمارستان ها و مراکز تابعه دانشگاه با واحد فیزیک بهداشت کل دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۲ |
سومین جلسه مشترک مسئولین فیزیک بهداشت دانشگاه صبح روز چهارشنبه نهم اسفند 1396 به ریاست دکتر علی نشاسته ریز مسئول فیزیک بهداشت دانشگاه و با حضور کارشناسان واحد فیزیک بهداشت کل و مسئولین فیزیک بهداشت بیمارستان ها و مراکز تابعه در محل سالن اجتماعات شهید مفتح دانشکده پیراپزشکی تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه دکتر نشاسته ریز در خصوص وظایف مسئولین فیزیک بهداشت در بیمارستان ها، لزوم و نحوه ارزیابی عملکرد این مسئولین در راستای ارتقاء بهداشت پرتویی واحدها نکاتی را بیان کرد.
همچنین درخصوص نحوه اجرای دستورالعمل پرداخت فوق العاده کار با اشعه مصوبه هیات امنای وزارتخانه توسط دفتر فیزیک بهداشت کل مطالبی را ذکر کرد.
در ادامه جلسه هریک از مسئولین فیزیک بهداشت مراکز نسبت به ارائه گزارش فعالیت یکساله خود اقدام نمودند و مسائل و مشکلات آن ها درجهت ارتقای ایمنی پرتویی بیماران، پرسنل و مردم مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
درپایان رئوس برنامه های دفتر فیزیک بهداشت کل در سال آینده توسط کارشناسان دفتر تشریح و به اطلاع مسئولین فیزیک بهداشت مراکز رسانده شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 903 بار   |   دفعات چاپ: 42 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر