فیزیک بهداشت کل دانشگاه علوم پزشکی ایران: چهارمین گردهمائی سالیانه و کارگاه آموزشی دزیمتری پرتوها ویژه مسئولین فیزیک بهداشت بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۵ |
چهارمین گردهمائی سالیانه و کارگاه آموزشی دزیمتری پرتوها ویژه مسئولین فیزیک بهداشت بیمارستان ها و مراکز آموزشی، درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ 14 اسفند 1397 از ساعت 9  الی 15 در سالن اجتماعات شهید مفتح دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر نشاسته ریز مسئول فیزیک بهداشت کل دانشگاه مطالبی در ارتباط با ارائه راهکارهای اجرائی جهت ارتقاء سطح کیفی خدمات پرتوی در بیمارستان های تابعه بیان نمودند. همچنین ایشان درخصوص اهمیت نقش مسئول فیزیک بهداشت مراکز مواردی را بیان کردند. درادامه اهداف و خط مشی واحد فیزیک بهداشت در سال 1398 با محوریت ارتقاء سطح علمی پرسنل پرتوکار در غالب برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی مختص پزشکان متخصص مرتبط با پرتو و پرتوکاران شاغل در واحدهای پرتوی تعیین گردید.
در ادامه جلسه گزارش عملکرد اقدامات انجام شده توسط مسئولین فیزیک بهداشت مراکز تابعه با حضور نمایندگان محترم امور پرتوهای معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه ارائه گردید و مسائل و مشکلات مربوطه در مراکز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در قسمت دوم جلسه کارگاه آموزشی دزیمتری پرتوها توسط جناب آقای دکتر پایدار جهت ارتقاء سطح علمی مسئولین فیزیک بهداشت بصورت عملی اجرا گردید. در این کارگاه در مورد انواع دزیمترهای محیطی، نحوه اندازه گیری نشتی مراکز کار با اشعه و نحوه نظارت بر کنترل کیفی تجهیزات تصویربرداری مطالبی ارائه گردید.
در خاتمه از سرکار خانم سیده مریم رضویان از بیمارستان شفایحیائیان و جناب آقای محمد علی احمدی از بیمارستان هاشمی نژاد به عنوان مسئولین فیزیک بهداشت نمونه دانشگاه تشکر و تقدیر بعمل آمد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 2030 بار   |   دفعات چاپ: 122 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر